11 jun. 2013

Ons Tot Ziens feestje

allo allemaal,

Zoals beloofd natuurlijk een verslag over ons Tot Ziens feestje van afgelopen zaterdag.
Na een kort nachtje waren we s'morgens vroeg om 9.30 aanwezig op onze geweldige locatie n.l. de tuin van het Karthuizerklooster oftewel de tuin bij het Bisdom in Roermond.
Ideaal midden in het centrum van Roermond lekker buiten zitten en zonder geluidsoverlast.
En wat hebben we geluk gehad met het weer. Heerlijke temperatuur en bijna geen wind.

Bij aankomst eerst een bakje koffie en daarna aan de slag want er moest nog veel gebeuren. De tafels en stoelen klaar zetten, oven installeren buiten en in de keuken het eten verder afmaken.De kindjes kwamen rond 15.00 uur zodat ze nog tijd genoeg hadden om zich om te kleden. Oma had extra nieuwe feest kleren voor ze gekocht en het was ook nog WIT en dan te bedenken dat in de binnen tuin een  groot gras veld ligt. Maar ze zagen er mooi uit en daar ging het om.

Om 16.00 uur begon het feestje en langzaam aan kwam ons bezoek binnen druppelen

Wat leuk om al deze mensen te zien en proberen om met iedereen een praatje te maken. Helaas is niet iedereen gekomen wat natuurlijk jammer is maar het blijft vervelend als je geen afmeldingen krijgt :-(

Met iedereen praten is niet helemaal gelukt aangezien we het best druk hebben gehad. Maar dat krijg je ervan als je alles in eigen beheer doet. Gelukkig eerder dan gepland het eten op tafel gezet want het was toch wel wat werk om alles warm te krijgen.

En dan tot overmaat van ramp er s'avonds achter komen dat je het fototoestel klaar hebt gelegd om foto's te maken maar geen tijd hebt gehad. Grrrrrrr dat is pas balen. Maar gelukkig waren er mensen die wel foto's hebben gemaakt. Heb nog niet alle foto's binnen maar hieronder zijn er alvast een paar.


Even bijkletsen met mijn oom en tantes en natuurlijk  mijn lieve oma

De buurtjes

Onze overburen

Nog meer buurtjes

Remzi met mijn "grote"kleine vriendje Yari
Een reactie posten